

Ella Jäppinen
Freelance-musiikkiteatterintekijä ja musiikinopettaja.
Teatteritöitä vuodesta 2004, esim. Kouvolan teatteri, Helsingin kaupunginteatteri, Teatteri Eurooppa Neljä ja kiertävä sooloproduktio Normaali.
Musiikkikasvatuksen opintoja Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuodesta 2013.
”Esiintyjän ja katsojan yhteinen kokemus on parhaimmillaan taikuutta, ja siksi esityksiä täytyy tehdä.”

Juulianna Mäkelä
Freelance-näyttelijä (FIA) ja laulaja.
Työskennellyt mm. Tampereen Työväen teatterissa, Tampereen teatterissa ja ollut kiinnitettynä näyttelijänä Rovaniemen teatterissa 2013-2016.
”Ole läsnä ja aito. Kuuntele, hengitä ja reagoi. Saatat yllättää itsesi ja vaikuttua syvästi!”

Krista Vikman
Syntynyt 1981
Freelance- musiikkiteatterintekijä ja musiikkipedagogi.
Työskennellyt produktioissa mm. Turun ja Lahden kaupunginteattereissa, Tampereen Komediateatterissa, sekä vapaan kentän musiikkiteatteriproduktioissa, erityisesti lasten musiikkiteatterin puolella. Työskennellyt myös laulu- ja ilmaisuopettajana, sekä musiikin varhaiskasvatusopettajana.
“Usko ihmiseen ja yhdessä kokemisen voimaan. Yhdessä olemme enemmän.”

Annukka Waara
Työskennellyt myös koreografina sekä tanssi- ja draamaopettajana.
“ Älä sulje silmiäsi pimeydeltä, mutta katso kuitenkin kohti valoa. Sillä se mihin katseesi kiinnität, alkaa versoen kasvaa.”

Tytäryhtiö perustettiin vuonna 2012 tarpeesta ja halusta luoda uutta musiikkiteatteria, sekä rikastuttaa ja ravistuttaa suomalaista musiikkiteatterikenttää.
Ryhmän juuret juontavat Lahden Ammattikorkeakoulun musiikkiteatterikoulutukseen, joka on luonut rikkaan maaperän työryhmän yhteistyölle. Opiskeluaikoina ryhmäläiset esiintyivät yhdessä niin kokeilevissa projekteissa, konserteissa, lauluilloissa kuin musikaaleissa ja draamateatterissakin. Ammattiin valmistumisen lähestyessä syntyi toive voida jatkaa uuden musiikkiteatterin luomista tutulla työryhmällä. Ryhmäläisiä ajoi tarve kääntää oletuksia päälaelleen ja tutkia, testata ja yhdistellä, mille vapaa kenttä antaa hyvät mahdollisuudet.
Musiikkiteatteri taiteenlajina saattaa tuoda mieleen perinteiset musikaalit, oopperat, kabareet tai lauluillat. Tytäryhtiön johtoajatuksena onkin monipuolistaa musiikkiteatterin käsitettä ja tuoda lavalle myös jotakin uutta, rohkeasti kokeilevaa ja silti taiteellisesti korkealaatuista. Samalla ryhmä haluaa luoda musiikkiteatteriohjelmistoa, joka ei ole riippuvaista sukupuolirooleista tai muista rajoitteista.
